Štitimo životnu sredinu

Preduzeće Attends neprestano istražuje nove načine da smanji količinu otpada i da izmisli nove i poboljšane materijale kompatibilne sa životnom sredinom. Svaka nova inicijativa za proizvod se ocenjuje imajući u vidu uticaj na životnu sredinu.

Što se nas tiče, mi smatramo to znači biti posvećena odgovoran i marljiv interakciju sa okolinom, kontinuirano poboljšanje efikasnosti u energije i resursa upotrebu, i procjenu naše operativne performanse protiv njegovog uticaja. Mi smo se bave, i da će nastaviti da se uključe, zaposlenima, partnerima, kupcima, potrošačima, i prijatelji u tom procesu kako bi se omogućilo razmjenu najbolje prakse i zajedničkog učenja dovodi u, vjerujemo, mnogo uticajniji i produktivniji inicijativu sa većim i bržim napredak prema našem cilju.

Jedan korak, naša odgovornost i uključe je da informiše i edukuje našim kupcima i potrošačima da izaberu pravu individualizirani proizvoda. Najčešći za krajnje korisnike je da oni koriste prevelikim proizvode sa višeg nivoa upijanja jer misle da to i ldquo potrebno; u slučaju & rdquo ;, i nedostatak znanja o stvarnom volumen curenja. To rezultira nepotrebnim veliku potrošnju. To & rsquo; s do nas da ih vodi i da je najbolje rješenje koje odgovara njihov život u isto vrijeme smo povećati svijest za našu prirodu i okoliš.

Možete se osloniti na nas da radimo više.

 

Recycling Logo

 

Attends proizvodi su stalno razvijati u cilju optimizacije performansi i kvaliteta, a istovremeno smanjenje uticaja na životnu sredinu.

Težinu i volumen proizvodi su smanjeni za optimizaciju gdje su materijali tempom u jastuk i korištenje superabsorbents, koristeći tanje materijale i više efikasno kompresije proizvoda u torbe.

Dizajn Attends proizvod ima za cilj da smanji obim saobraćaja tokom životnog ciklusa proizvoda.

To daje snagu i na transport sirovina i otpreme gotovih i koristiti robe.

Sve sirovine se biraju na osnovu stroge standarde kvalitete, okoliša i sigurnosti kako bi bili sigurni da Attends proizvodi sigurni za potrošače i okoliš.

Svi dobavljači se ocjenjuju u pogledu okoliša, kvalitete, zaštite na radu i pravila ponašanja.

Proizvodne lokacije u Aneby, Švedskoj radi sa sistemom upravljanja certificiran prema ISO 14001 i ISO 9001.

Sistem pruža sistematski način da kontinuirano smanjimo utjecaj na okoliš i osigurava da je postrojenje periodično revidirani od strane nezavisnog revizora.

 

Recycling Logo
Recycling Logo

 

Recycling Logo