O preduzeću Attends

Preduzeće Attends je vodeći svetski proizvođač sredstava za zbrinjavanje inkontinencije. Nudimo pun opseg proizvoda za sve nivoe i tipove inkontinencije.

Product Range

Proizvodi su osmišljeni tako da obezbeđuju:

  • Vrhunsku zaštitu od curenja
  • Suvu kožu
  • Zaštitu od mirisa
  • Udobno prianjanje.
Time se korisnicima pruža pouzdanje i sloboda da žive normalnim i aktivnim životom.

 

Značajni faktori u stalnom napretku preduzeća su proizvodni pogon svetske klase, efikasna korisnička služba i logistička podrška i sposobnost preduzeća Attends da usvoji nove vrhunske tehnologije apsorbenata da bi poboljšalo ponudu proizvoda potrošačima i negovateljima. Brend Attends je deo preduzeća Domtar Personal Care. Ovaj svetski brend ima sve pogodnosti istraživanja i razvoja globalnog preduzeća za ličnu negu pri čemu ima i sposobnost da lokalno razvija proizvode i proizvodna postrojenja u Evropi i Severnoj Americi.

ISO Quality Assured

Garancija ISO kvaliteta

Sistem upravljanja u evropskom proizvodnom postrojenju u gradu Anebi u Švedskoj je sertifikovan prema ISO 9001, ISO 13485 i ISO 14001.

Dry & Discreet Promise

Obećanje „Dry & Discreet“

Naše obećanje vama: proizvodi Dry & Discreet (suvo i diskretno). Naći ćete obećanje preduzeća Attends „Dry & Discreet“ na našim novim torbama i u novoj literaturi.

proDERM

proDERM

Proizvode preduzeća Attends ispituje i odobrava proDERM, institut za primenjena dermatološka istraživanja u Hamburgu, Nemačka.