proDERM

Proizvode preduzeća Attends ispituje i odobrava proDERM, institut za primenjena dermatološka istraživanja iz Hamburga, Nemačka.

proDERM
Osobe kojima su potrebni proizvodi za zbrinjavanje inkontinencije često te proizvode koriste 24 sata dnevno. To znači da je koža tih osoba stalno u dodiru sa površinom proizvoda. Zbog toga je od izuzetnog značaja odabrati samo materijale koji su blagi prema koži. Ali, još važnije, ako uložak za zbrinjavanje inkontinencije ostavlja kožu mokrom, to izaziva iritaciju ili pucanje kože, što je veliki problem za korisnika i potencijalno znači veliku cenu nege za negovatelja.
 
Tehnologija jezgara proizvoda za zbrinjavanje inkontinencije preduzeća Attends daje odličnu zaštitu od curenja i obezbeđuje suvu kožu korisniku. Rezultati ispitivanja instituta proDERM (ispitivanje suvog i mokrog uloška i procenjivanje tokom korišćenja) pokazuju da su proizvodi preduzeća Attends veoma dobri kad je u pitanju zdravlje kože.
 
Zato je proDERM preduzeću Attends odobrilo da koristi pečat kvaliteta na svojim proizvodima*

Moramo da zaslužimo taj pečat svakog dana…

Svakog dana, 25 kamiona punih proizvoda izlazi iz fabrike preduzeća Attends u gradu Anebi u Švedskoj, da bi ih isporučilo korisnicima u celoj Evropi. Da bismo zadržali naše visoke standarde kvaliteta, odgovaramo na svaku žalbu na proizvod koju dobijemo. Ugovorno smo obavezani da sve žalbe koje se odnose na zdravlje kože naših korisnika delimo sa institutom proDERM. Ovim se dobija potpuna transparentnost između kompanije Attends i instituta proDERM. Ako se pojavi porast žalbi na zdravlje kože koje se odnose na određenu kategoriju proizvoda ili na isporuku, proDERM očekuje da se problem detaljno isprati i ispravi. Ponosimo se što možemo da kažemo da od početka saradnje između Attends-a i proDERM-a (jun 2010.) nije bilo potrebe za korektivnim merama.

Kliknite na link u nastavku za više informacija i da biste preuzeli dokument za podršku instituta proDERM.

proDERM Support Document proDERM Support Document (1688 KB)