Uslovi i odredbe

Autor zadržava pravo da ne bude odgovoran za aktuelnost, tačnost, potpunost i kvalitet pruženih informacija. Stoga će sva potraživanja naknade za štetu nastalu korišćenjem pruženih informacija, uključujući i nepotpune i netačne informacije, biti odbijena.

Ponude nisu obavezujuće. Autor može da proširi, izmeni i delimično ili potpuno izbriše delove strana ili čitavu publikaciju, uključujući sve ponude i informacije, bez posebnog obaveštenja.

Upućivanja i linkovi

Autor nije odgovoran za sadržaj na koji njegove stranice upućuju ili sadrže linkove – osim ako ne raspolaže punim znanjem o nelegalnom sadržaju i u mogućnosti je da spreči posetioce svog sajta da gledaju takve stranice. Ako se korišćenjem podataka navedenih na tim stranicama izazove šteta, samo autor tih stranica snosi odgovornost, a ne i onaj koji je dostavio link ka njima. Dodatno, autor nije odgovoran za postove i poruke koje objavljuju korisnici foruma, knjiga gostiju i mejling listi koje su navedene na ovoj stranici.

Autorska prava

Preduzeće Attends je imalo nameru da koristi materijal zaštićen autorskim pravima za publikaciju ili, ako to nije moguće, da bi ukazalo da je određeni predmet zaštićen autorskim pravima.

Autor nije nameravao da koristi materijal zaštićen autorskim pravima za publikaciju, ili, ako to nije moguće, da naznači da je odgovarajući predmet zaštićen autorskim pravima. Autorska prava za sav materijal koji je stvorio autor su zadržana. Svako umnožavanje ili korišćenje objekata kao što su crteži, zvukovi ili tekstovi u drugim elektronskim ili štampanim publikacijama nije dozvoljeno bez pristanka autora.

Pravno važenje ovog odricanja odgovornosti

Ovo odricanje odgovornosti je deo internet publikacije sa koje ste usmereni. Ako odeljci ili pojedinačne odredbe ove izjave nisu po zakonu ili nisu tačne, time se ne utiče na sadržaj i važenje drugih delova.

Колачићи (одредбе и услови)

Колачићи су датотеке са подацима које се складиште на вашем рачунару и које помажу веб локацијама да запамте ко сте, као и да запамте информације о вашој посети. На веб локацијама где се користе колачићи, наћи ћете смернице о колачићима које пружају детаљне информације како се колачићи користе, како се деактивирају и које су последице тога.